Coaching bij levensvragen

Wie ben ik? Wat wil ik? Wat is belangrijk? Wat voor werk wil ik doen? Hoe moet mijn leven er uit zien? Met wie wil zijn? Wat wil ik in een relatie? Wat zijn mijn waarden? Wie zijn mijn vrienden? En waarom allemaal?

Levensvragen zijn belangrijk. Ze halen je uit het simpele alledaags verlangen en maatschappelijk spel. Je schudt het kussen even op als het ware om echt eens goed te gaan zitten. Levensvragen geven een belang mee aan jou en jouw leven.

Wie de eigen levensvragen serieus neemt, komt op een spoor van inzicht. Alhoewel de antwoorden soms tijdelijk zijn, is de intelligentie, de passie en het levensplezier dat hier uit voortkomt permanent. Het inzicht is op zich al vreugdevol, net zoals een kind plezier haalt uit iets te ontdekken. Daarmee kan het inzicht je gemakkelijker door moeilijke fases heen helpen. De ontdekking kan nog zo pijnlijk zijn, het inzicht geeft altijd een licht gevoel.

Coaching & Contact

De levensvraag is een prachtig startpunt naar het verkennen van het eigen leven en het leven in het algemeen. App of stuur een mail naar maartenamesz@gmail.com. (Maarten) De intake doen we via de mail of whatsapp, dus stel gerust vragen. Daarna maken we een belafspraak.

App Maarten voor Info