Wandelcoaching Haarlem

Wandelcoaching kan erg goed helpen bij stress, somberheid, overspannenheid en moeilijke fases. Ook voor het genereren van extra energie bij bewust gekozen levenspaden en creatieve periodes kan het zeer heilzaam werken. Het geeft het lichaam de mogelijkheid eventuele spanning en stress af te laten vloeien en het geeft de geest een nieuwe, frisse impuls. Je hele persoonlijkheid wordt uitgenodigd zich te laten zien, zich uit te spreken en te helpen bij het uitpluizen van de dingen die belangrijk zijn in het leven. Je hebt even de ruimte en de tijd om stil te staan bij wie je bent, wat je doet en wat je belangrijk vindt. Je leert omgaan met alles wat je hierin tegenkomt door het simpelweg door te spreken.

Voor het inplannen van een wandelcoachingsessie kan je appen of mailen naar maartenamesz@gmail.com (Maarten).

App Maarten voor Info

Tarieven Wandelcoaching Haarlem
-Gratis intake via app of mail
-59 euro inclusief btw per wandeling
-Bring a friend & split de kosten. 29,50 euro pp inclusief btw.
-Kleine groepjes tot 5 personen. 25 euro pp inclusief btw.

De wandelcoaching duurt ongeveer 1 a 1,5 uur en kost 59 euro inclusief btw. Voor coaching binnen bij de L&L Yogastudio is het tarief 65 euro inclusief btw.

Mijn favoriete lokatie voor wandelcoaching is bij de duiningang Bleek & Berg bij de Bloemendaalse Hockeyvelden. Men kan hier gratis of betaald (bewaakt) parkeren en ook de fiets gemakkelijk stallen. Het adres is Bergweg 1, 2061 KB Bloemendaal. Het is ook mogelijk om bij Overveen, Heemstede, Santpoort of Driehuis af te spreken.

De duinen rondom Haarlem, Bloemendaal, Overveen, Santpoort, Driehuis en Heemstede zijn wonderschoon en bieden een enorme rust en ruimte. Overal staan bankjes en liggen grasveldjes waar we altijd even kunnen gaan zitten. In deze omgeving worden de puzzels van het leven wat sneller inzichtelijk dan wanneer je piekerend en peinzend thuis zit. Ook als je juist hard gewerkt hebt en je wilt de dag afsluiten om tot rust en bezinning te komen, dan is dit een hele fijne plek. De frisse lucht doet sowieso altijd wonderen.

Meer over wandelcoaching in de duinen

Het bewegen in de natuur is niet alleen gezond voor het lichaam, maar ook verhelderend en rustgevend voor de geest. In de duinen bij Bloemendaal, Overveen & Santpoort is het prachtig wandelen. De frisse zeewind is hier verhelderend en het glooiende landschap betoverend mooi. Door de overweldigende rust, ruimte en schoonheid van de natuur lijken de problemen van het leven kleiner en minder belangrijk te worden, terwijl de aandacht ervoor alle ruimte krijgt. Deze combinatie maakt dat het eigen leven een stuk inzichtelijker wordt. De bezinning komt vanzelf binnen zeilen, als de wind die door de bomen ruist. Het maant tot rust en stilte, maar ook tot praten, uitzoeken, bewegen, lopen en zijn. Het landschap heeft bovendien een aardende en kalmerende werking. Dit is erg prettig voor als je het leven probeert uit te zoeken.