Contact

L&L Yoga Haarlem

Voor alle vragen omtrent Yoga, Pilates, lidmaatschap, proeflessen e.d.
App naar:

App Maarten voor Info

of mail naar: llyogahaarlem@gmail.com (Maarten)

Coaching

Voor contact over coaching:

Mail: maartenamesz@gmail.com (Maarten)

App Maarten voor Info

Tarieven Coaching

Telefonische coaching:
-Gratis Intake via app of mail
-49 euro inclusief btw per gesprek van 1 a 1,5 uur.
-Maandkaart: 165 euro per maand inclusief btw (41,25 euro per gesprek). Zie maandkaart hieronder.

Wandelcoaching Haarlem
-Gratis intake via app of mail
-59 euro per wandeling
-Bring a friend & split de kosten. 29,50 euro pp.
-Kleine groepjes tot 5 personen. 25 euro pp.

App Maarten voor Info

Maandkaart

Als je iedere week wil bellen kan je ook een maandkaart nemen voor 165 euro inclusief btw. Hiermee kan je dan 4 keer bellen in die maand. Dat komt neer op 41,25 per gesprek inclusief btw. Als je in die maand nog vaker wil bellen dan 4 keer, dan kost ieder extra gesprek ook slechts 41,25 euro inclusief btw. Red je het een keertje niet en kom je maar op 3x bellen per maand, dan stort ik de 41,25 van het vierde gesprek terug. De maandkaart moet je vooraf aanschaffen en gaat in bij je eerste gesprek. Als je dus bijvoorbeeld op 12 maart de eerste keer belt, dan kan je vier keer bellen tot 12 april.

Wandelcoaching Haarlem

In de duinen bij Haarlem, Bloemendaal, Driehuis, Santpoort en Overveen geef ik ook wandelcoaching. Een wandelcoachingsessie kost 59 euro inc btw en duurt ongeveer 1,5 uur. Mijn favoriete lokatie hiervoor is bij de duiningang Bleek & Berg bij de Bloemendaalse Hockeyvelden. Men kan hier gratis of betaald (bewaakt) parkeren en ook de fiets gemakkelijk stallen. Het adres is Bergweg 1, 2061 KB Bloemendaal. Vanaf de parkeerplaats lopen we zo de duinen in. We maken een rondje zodat we op het beginpunt uitkomen. Onderweg kunnen we op de bankjes even uitrusten.

Voor vragen over de online cursussen, kijk ook bij f.a.q. Kom je er niet uit? Mail naar maartenamesz@gmail.com (maarten) en ik help je verder.