F.A.Q Online Cursussen

Hier vind je de veelgestelde vragen en daaronder een korte uitleg over hoe je een cursus kan kopen en hoe “Mijn Account” werkt. Als je er niet uitkomt, mail gewoon naar maartenamesz@gmail.com. (Maarten). Check altijd je spam voor de mail terug! Ik reageer altijd.

Betalen lukt niet

–>Om te betalen moet je een account aanmaken (register), dat kan op de betaalpagina. Je hebt een emailadres, gebruikersnaam en wachtwoord nodig.
–>Op de betaalpagina moet je je naam invullen als je je bank geselecteerd hebt. Anders kan je de betaling niet afmaken.

Ik heb een cursus aangeschaft, maar ik kan het niet bekijken (of cursus niet vinden).

–>Als je de cursus net hebt aangeschaft, kan je het al meteen bekijken. Ga naar de cursuspagina die je gekocht hebt en klik op de cursus, of zoek de cursus op de Homepagina of bij Online Cursussen. Je moet dan de video meteen zien. De status-update in het dashboard bij Mijn Account is iets trager. Daar staat wellicht nog “in behandeling”, of “geen memberships.”Na een paar minuten is de status geupdate en kan je ook via de tabbladen “Mijn Bestellingen” en “Content” jouw aangeschafte cursussen zien.
–>A. Log in bij “Mijn Account“. Je bent in principe na aanschaf van de cursus automatisch (blijvend) ingelogd, tenzij je actief uitlogt. Bij een nieuw ip-adres (op vakantie bijvoorbeeld) of als je uitlogt, moet je weer opnieuw inloggen. Je hoort dan daarna de inhoud van de cursus te kunnen zien. Lukt het niet? Neem contact op met Maarten via maartenamesz@gmail.com.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

–>Ga naar “Mijn Account“. Klik op de link “wachtwoord vergeten”. Je ontvangt een email om je wachtwoord te resetten. Check je spam-folder als je geen email ontvangt. Lukt het niet? Neem contact op met Maarten via maartenamesz@gmail.com.

Ik ben mijn email of gebruikersnaam vergeten.

–>Neem contact op met Maarten via maartenamesz@gmail.com.

Ik heb gemaild, maar krijg geen reactie.

–>Check jouw spam-folder. Ik reageer altijd.
–>Heb je het juiste email adres? Het is: maartenamesz@gmail.com.

Uitleg Mijn Account & Bestellen

Cursus kopen
Als je een cursus wilt kopen, dan kan je op de cursus klikken die je wilt kopen, en dan zie je het bericht dat je deze moet kopen om toegang te verkrijgen. Klik op de cursus-link om naar de betaalverwerking te gaan. Als je al lid bent, log dan eerst in (kan op de betaalpagina). Als je nog geen lid bent, wordt dan eerst lid. (Dat kan op de betaalpagina of bij “Mijn account“. Je moet lid worden om een cursus te kunnen kopen, aangezien je alleen online streaming de cursus kunt bekijken. Je hebt dus een account nodig.

Als je de cursus betaald hebt, ga dan naar decursuspagina, of zoek de cursus op de Homepagina of bij Online Cursussen. Als je de cursus net hebt aangeschaft, kan je het al meteen bekijken. De statusupdate in jouw dashboard bij Mijn Account is iets trager, maar na een paar minuten kan je daar al jouw bestelde cursussen zien en op klikken om er naar te te gaan. Dit zie je bij “Bestellingen” en dan submenutabblad “Content”

Ook ontvang je een emailbericht (check ook spam!) bij een bestelling. .

Als je op hetzelfde ip adres zit en je logt niet uit, dan kan je altijd naar de cursuspagina gaan. Je ziet het dan meteen Wil je vanaf een nieuw ip adres de cursus bekijken, log dan opnieuw in bij Mijn Account.

Uitleg Mijn Account

Als je naar Mijn Account gaat, vindt je verschillende tabbladen:

Dashboard: Hier vindt je links om jouw persoonlijke gegevens (inlog en wachtwoord o.a.) te veranderen.

Bestellingen: Als je op het tabblad “bestellingen” klikt, krijg je een overzicht van al jouw aangeschafte cursussen met een link om ze te bekijken.

My Membership: Als je op memberships klikt, verandert het tabblad in “content”. Je zit dan in het submenu. Hier zie je jouw aangekochte cursussen waarvoor je “lid” bent. Via het bovenste tabblad “back to dashboard” kom je weer terug in het vorige menu.

Downloads: Aangezien downloads niet aangeboden worden op deze website, is dit tabblad niet relevant.

Betaalmethodes: Niet relevant,

Accountgegevens: Bekijk hier jouw accountgegevens en wijzig eventueel je wachtwoord.

Uitloggen: Als je uitlogt, kan je hier weer inloggen.