Informatie Proefles

Wat leuk dat je mee komt doen met de proefles! Je bent van harte welkom! Alle lessen zijn zeer geschikt voor beginners, dus je kan met alles meedoen!

Heb je gereserveerd en betaald bij Maarten?

Om mee te doen met een proefles, moet je jouw les(sen) gereserveerd en betaald hebben bij Maarten. Dat kan via whatsapp of mail.

Mail: llyogahaarlem@gmail.com (Maarten)

App Maarten voor Info

Waar is het?

Locatie Haarlem Centrum

De Locatie in Haarlem Centrum is Groot Heiligland 66. Hier de google maps link. Op de gevel staat nog Patchwork & Guiltshop. Dit is de oude winkel die hier zat. We zitten vlakbij het Frans Hals Museum. Parkeergarage houtplein en parkeergarage de kamp zitten vlakbij.

Ben je met de fiets? Zet het dan aub om de hoek voor de egelantier, tegen het hek of in de fietsenstalling.

Locatie Haarlem Noord

De locatie in Haarlem Noord is rijksstraatweg 4, 2022 DA in Haarlem. Hier de google maps link. Op de gevel staat “A. K. DANS & YOGA”. Dat komt omdat we in de dansstudio zitten van Amber Kroskinsky. Zij heeft de voormalig fietsenwinkel in december 2021 op geweldige wijze verbouwd tot dansstudio en daar mogen wij nu gebruik van maken!

Parkeer je fiets a.u.b om de rechterhoek bij de Snackbar & Lana’s Chopshop. Daar is veel ruimte, zo hinderen we de doorloop niet. Je kan ook iets verderop bij de a.h. parkeren met de fiets.

Als je met de auto komt, kan je aan de Rijksstraatweg zelf parkeren, of rondom in de bomenbuurt of indische buurt. Er is plek zat in de straten om de Yogastudio heen. Zeker rondom het Zaanenpark is er altijd parkeerplek.

Hoe laat zaal open?

We hebben één ruimte en dus helaas niet de mogelijkheid je op te vangen als er een andere les nog bezig is. Kom dus a.u.b maximaal 5 a 10 minuten van te voren.

Niet (te hard) praten buiten voor de deur a.u.b

Als je wel vroeg bent en je wacht voor de deur, probeer dan a.u.b niet te hard te praten. Dit i.v.m geluidsoverlast voor de buren. Ook als je na de les weer naar buiten gaat, praat dan a.u.b na ietsjes om de hoek, waar de bovenbuurman geen last van ons heeft. Met name in de avond is dit belangrijk.

Ook kan het zijn dat er nog een les gaande is, waarin de yogi’s in de eindontspanning liggen. Ook dan is het fijn als er geen gepraat voor de deur is.

Neem een handdoek mee bij Yin Yoga & Vinyasa Easy Flow

Als we in de les bolsters gebruiken (grote rolvormige kussens die je gebruikt bij allerlei oefeningen), dan is het fijn als je hier een handdoek over heen kunt leggen zodat het schoon blijft voor de volgende deelnemer. Zeker bij Yin Yoga worden bolsters bijna altijd gebruikt, maar ook soms bij de Vinyasa easy flow. Voor de Pilates en de gewone Vinyasa flow is het niet nodig.

Wat moet ik aan?

Draag gemakkelijk zittende kleding die veel ruimte toelaat in de houdingen waarin je komt te staan en liggen. Een yogabroek is natuurlijk het handigst, maar ook een joggingbroek werkt prima. Doe sieraden af als deze gevaarlijk zijn om mee te sporten.

Schoenen, Kleedkamer & Toilet

Als je binnenkomt in de studio, trek dan a.u.b je schoenen uit en zet ze in het schoenenrekje bij de ingang. Op de locatie in Haarlem noord is een kleedkamer aanwezig. Op de locatie in Haarlem centrum hebben kan je op de etage er boven omkleden mocht je dat willen.

Toilet is aanwezig!

Matje

We hebben goede, dikke (6 mm), ecologische matten liggen. Er zijn er genoeg voor iedereen! Mocht je graag willen, kan je altijd je eigen mat meenemen.

Maak na de les jouw mat schoon met een doekje en de plantenspuit. Deze worden uitgedeeld door de docent.

Niet coronaproof

Onze zaal is niet coronaproof.

Meedoen is op eigen risico, klachten en blessures

In de proeflessen is het meedoen op eigen risico. L&L Yoga en/of A. K. Dans en/of de docenten is/zijn niet aansprakelijk voor enig letsel dat je kan oplopen tijdens, voor en na de les(sen).

Het is belangrijk dat je je eigen grenzen in de gaten houdt tijdens de lessen. Doe niet zomaar iets na wat de docent voordoet, maar voel en kijk of dit goed voelt voor je.

Meld a.u.b ook voor de les aan de docent of je lichamelijke klachten of blessures hebt.

Lid worden na je proefles?

Vind je de proefles leuk en wil je lid worden? Je kan jezelf online inschrijven. Kijk bij abonnementen & tarieven voor het lidmaatschap of rittenkaart dat het beste bij jou past. Klik op de link die bij het abonnement of rittenkaart staat en je wordt doorverwezen naar pay n plan. Als je bij pay n plan eenmaal geregistreerd en betaald hebt voor de eerste termijn of rittenkaart, dan wordt je weer terug verwezen naar onze website. Daar zie je een uitleg over onze boekingsapp van pay n plan. Daarmee kan je je lessen inboeken. Kom je er niet uit? App of mail gewoon naar Maarten en je wordt geholpen!

Tot snel!
Maarten