Informatie Proeflesweken

Wat leuk dat je je mee komt doen met de proeflesweken! Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om mee te doen met deze eerste lessen. Let op: deze informatie is voor iedereen die gereserveerd heeft voor de proefles-weken via app of mail. Heb je dat nog niet gedaan, neem eerst contact op met Maarten om jouw plek(ken) te reserveren.

App Maarten voor Info

Waar is het en waar parkeren fiets of auto?

Het adres van L&L Yoga is rijksstraatweg 4, 2022 DA in Haarlem. Op de gevel staat “A. K. DANS & YOGA”. Dat komt omdat we in de dansstudio zitten van Amber Kroskinsky. Zij heeft de voormalig fietsenwinkel in december 2021 op geweldige wijze verbouwd tot dansstudio en daar mogen wij nu gebruik van maken!

Op het rechterraam zie je de Poster met L&L Yoga.

Als je met de fiets komt, zet het dan a.u.b net om de rechterhoek bij de snackbar. Daar is een fietsenrek en ruimte zat.

Als je met de auto komt, kan je aan de Rijksstraatweg zelf parkeren, of rondom in de bomenbuurt of indische buurt. Er is plek zat in de straten om de Yogastudio heen. Ook kan je eventueel bij de A.H parkeren aan het Soendaplein, mocht je nog boodschappen willen doen…

In onze proefles-weken wordt het fietspad verbouwt door de gemeente. De entree zal daardoor iets rommeliger zijn, maar we blijven goed bereikbaar. Ook de ingang om de hoek om de auto en fiets te parkeren zal goed bereikbaar blijven.

Kom vooral niet te vroeg!

We hebben één ruimte en dus helaas niet de mogelijkheid je op te vangen als er een andere les nog bezig is. Kom dus a.u.b maximaal 5 minuten van te voren. Als jouw les dus start om 20.35 uur, kan je dus pas het pand in vanaf 20.30 uur.

Ben je een paar minuten te laat? Geen probleem, klop gewoon even aan je bent nog steeds van harte welkom om mee te doen!

Niet (te hard) praten buiten voor de deur a.u.b

Als je wel vroeg bent en je wacht voor de deur, probeer dan a.u.b niet te hard te praten. Dit i.v.m geluidsoverlast voor de bovenbuurman. Ook als je na de les weer naar buiten gaat, praat dan a.u.b na ietsjes om de hoek, waar de bovenbuurman geen last van ons heeft. Ook kan het zijn dat er een les gaande is, waarin de yogi’s in de eindontspanning liggen. Ook dan is het fijn als er geen gepraat voor de deur is.

Wat moet ik aan, schoenen en kleedkamer

Draag gemakkelijk zittende kleding die veel ruimte toelaat in de houdingen waarin je komt te staan. Een yogabroek is natuurlijk het handigst, maar ook een joggingbroek werkt prima. Doe sieraden af als deze gevaarlijk zijn om mee te sporten.

Als je binnenkomt in de studio, trek dan a.u.b je schoenen uit en zet ze in het schoenenrekje links, of op de mat. Daarna kan je je spullen kwijt in de kleedkamer, helemaal aan de achterkant van de zaal.

Toilet is aanwezig.

Matje

We hebben goede, dikke (6 mm), ecologische matten liggen. Er zijn er genoeg voor iedereen! Mocht je graag willen, kan je altijd je eigen mat meenemen.

Maak na de les jouw mat schoon met een doekje de de plantenspuit. Deze worden uitgedeeld door de docent. Maak de mat niet te nat en laat het even liggen voor je het oprolt. De mat moet namelijk droog opgerold worden. Als er een les na jouw les komt, kan je de matten laten liggen nadat je er een doekje over heen gehaald hebt.

Betaling & Reservering Proeflesweken

Als je jouw les(sen) voor de proefles-weken bij Maarten gereserveerd hebt, ontvang je ongeveer een week van te voren een tikkie met een betaallink, of een mail met de betaalinformatie voor de proesles(sen) die je wil doen. Heb je deze niet ontvangen? Neem dan even contact op, dan is er iets mis gegaan. Uiterlijk 20 september moet je deze ontvangen hebben.

Alvast vaste les reserveren voor na proeflesweken

Niet coronaproof

Onze zaal is niet coronaproof. Als je klachten hebt, blijf dan a.u.b. thuis. In het geval van corona-maatregelen kunnen we uitwijken naar het Zaanenpark (buiten-lessen) of via videoverbinding onze lessen aanbieden.

Meedoen is op eigen risico, klachten en blessures

In de proeflesweken is het meedoen met de lessen op eigen risico. L&L Yoga en/of A. K. Dans en/of de docenten is/zijn niet aansprakelijk voor enig letsel dat je kan oplopen tijdens, voor en na de les(sen).

Het is belangrijk dat je je eigen grenzen in de gaten houdt tijdens de lessen. Doe niet zomaar iets na wat de docent voordoet, maar voel en kijk of dit goed voelt voor je.

Meldt voor de les aan de docent of je lichamelijke klachten of blessures hebt.