Lessen Omschrijving

Hier vind je een omschrijving van de Yoga- en Pilateslessen die worden aangeboden bij L&L Yoga in Haarlem Noord. Volg ons ook op facebook. Op instagram vind je ons onder de naam llyogahaarlem. Nieuwe lessen en/of leuke workshops worden daar het eerst aangekondigd!

Pilates “Total Body Workout”

Met Pilates “Total Body Workout” train je het hele lichaam met voortdurende inachtneming van de core-spieren. Zo bescherm je jezelf beter tegen blessures zoals nek- of rugklachten. Doordat je telkens de juiste spieren activeert, maak je jezelf sterk vanuit het centrum van je lichaam. Het is een pittige les, ook zeer geschikt om mee af te vallen. De les is geschikt voor beginners en gevorderden.

Vinyasa Flow Yoga

Een dynamische yogales waarbij je van de ene houding naar de andere vloeit, zoveel mogelijk op het ritme van de ademhaling. Je herhaalt series van houdingen om steeds makkelijk en dieper in de houding op te kunnen gaan. Redelijk pittige les, geschikt voor beginners en gevorderden.

Vinyasa Easy Flow Yoga

Met de Easy Flow heb je meer ruimte voor verdieping en rust tijdens de series van houdingen. Net als de gewone Vinyasa Flow, is ook de Easy Flow een dynamische les waarin je van de ene houding naar de andere houding vloeit op het ritme van de ademhaling. Het is daarentegen iets minder pittig. De les is geschikt voor beginners en gevorderden.

Yin Yoga

Yin Yoga is een rustige les waarbij je de tijd neemt om diep in een houding te zakken. Het gaat hierbij om het proberen de ontspanning te vinden in iedere houding. Je blijft tussen de 3 en 6 minuten in de houding liggen of zitten, om zo optimaal de rust en soeplesse terug te brengen in het lichaam. Op deze manier rek je niet alleen de spieren, maar ook het bindweefsel en de banden. Daarbij maak je de gewrichten weer soepel, wat erg prettig voelt. De les is geschikt voor beginners en gevorderden.

Yin Yang Yoga

Ervaar het beste van twee werelden. In de yang oefeningen ontwikkel je kracht, stabiliteit en lenigheid. In de Yin oefeningen ontspan je, creƫer je zachtheid en openheid. Deze les is voor zowel beginners als gevorderden.