Lifestylecoaching

Gezonder leven? Minder drinken? Stoppen met roken? Meer bewegen? Socialer zijn? Meer tijd voor jezelf nemen? Minder succes najagen? Of juist eindelijk ineens motivatie vinden? Het is heerlijk als je de wens tot een gezonder leven voelt stromen door het lichaam. Het is fijn om goed voor jezelf te zorgen, om het leven niet te verkwanselen, om niet altijd maar in slechte levenskeuzen te moeten blijven hangen. Toch is verandering niet altijd makkelijk. Oude patronen kunnen hardnekkig zijn, hoe hard je ook probeert tot betere levensbeslissingen te komen. Hoe komt dat toch?

In lifestylecoaching onderzoeken waarom een bepaalde gewenste verandering niet lukt. Wat maakt dat je teveel eet, slecht slaapt of nooit de sportschool in stapt? Wat is het voordeel dat je voelt bij deze wijzen van leven? In plaats van jezelf eindeloos op je kop te geven, gaan we op zoek naar de pluspunten van deze levenskeuzes. Ze leveren je iets op, anders zou je het toch niet doen? Als dat het volle daglicht mag verdragen, krijg je daadwerkelijk inzicht in jezelf. Vanuit hier kunnen we dan jou keuzes bekijken. Moet je wel naar de sportschool? Klopt deze wens wel? Wat voel je erbij als je jezelf dit soort wensen oplegt? Met dit soort vragen creëren we een enorme nieuwe ruimte waarin je eindelijk eens ander routes mag nemen.

Coaching & Contact

Met lifestylecoaching krijg je ruimte, vrijheid en inzicht. Zo ontdekt je de werelden die achter het drama van de levenskeus schuil gaat. Als deze er mag zijn, kan de communicatie hiermee het leven verzachten en vereenvoudigen. Ineens krijgt ieder deel van jou een stem in het gekozen levenspad. Zo ontstaan er gebalanceerde en reële beslissingen over hoe je wil leven

App Maarten voor Info

App of stuur een mail naar maartenamesz@gmail.com. (Maarten) De intake doen we via de mail of whatsapp, dus stel gerust vragen. Daarna maken we een belafspraak.