Meer jezelf zijn

Jezelf mogen zijn is erg prettig. Het geeft aarding, zijnskracht en ruimte. Vanuit hier betreedt je de wereld, doe je wat jou gelukkig maakt en zoek je naar de dingen die jij belangrijk vindt.

Het zelf kan nogal eens onder druk staan in een wereld die van alles van je eist. Je moet je vaak aanpassen, de dingen doen zoals anderen het willen en jezelf soms flink wegcijferen. Het is de kunst tegen deze druk opgewassen te zijn en jezelf te handhaven in verschillende omstandigheden. Zo maak je altijd ruimte voor jezelf.

Wil je meer jezelf zijn? In een coachingstraject ontdekken we via de dialoog wie jij bent, wat jij wil, wat jou uniek maakt, waar je uithangt, wat jij belangrijk vindt. Door dit onderzoek word je vanzelf meer jezelf. In ons gesprek zetten we geen druk, maar zorgen we juist voor openheid en vrijblijvendheid. Ook verkennen we de situaties waarin je veel onder druk staat of jezelf moeilijk kan zijn. We bespreken hierin technieken die je kunt toepassen om jezelf boven water te krijgen.

App Maarten voor Info

App of stuur een mail naar maartenamesz@gmail.com. (Maarten) De intake doen we via de mail of whatsapp, dus stel gerust vragen. Daarna maken we een belafspraak. Kijk bij contact voor meer info.

Het zelf is een breed fenomeen. Je hebt tal van karaktereigenschappen, passies, vaardigheden, wijzen van doen, gevoelens, verlangens en ga zo maar door. Dit is jouw unieke stempel op het leven, dat door jouw zelf stroomt.

In het onderzoek doen naar jezelf, creƫer je zelfverwezelijking en zelfactualisatie. Je treedt naar buiten, je laat je zien, je wordt kenbaar, voor je zelf en anderen. Natuurlijk hou je hier zelf de regie over. Jij staat aan het roer. Het is dus belangrijk om jezelf in de wereld te zetten, zodat het leven in jou aanwezig mag zijn. Het is een heerlijk gevoel en een bestaansnoodzakelijkheid. En als je eenmaal flink met jezelf bezig bent, mag je het daarna des te meer loslaten.