Op pad naar minder stress met wandelcoaching in de duinen bij Haarlem

Wandelcoaching werkt erg goed bij stress. In een wandelcoachingsessie combineer je het ademen, bewegen, het praten, het zijn en het voelen in een natuurlijke omgeving. Dit werkt stress-verlagend. Het lieflijke landschap werkt daarbij erg goed omdat het een rustige en veilige omgeving biedt, die ook nog eens prachtig is. De openheid en schoonheid maakt dat je kalmeert. Zo wordt ook extra duidelijk wat je voelt en ervaart waardoor je makkelijker inzicht krijgt in wat er precies aan de hand is. De wandeling geeft ruimte.

Heb je interesse in een wandelcoachingsessie? App of stuur een mail naar maartenamesz@gmail.com (Maarten). De intake doen we via de mail of whatsapp, dus stel gerust vragen. Daarna maken we een afspraak om te gaan wandelen in de duinen bij Bloemendaal.

App Maarten voor Info

Wandelcoaching werkt erg goed bij “Stress”, maar we kunnen natuurlijk overal over praten. Kijk bij lifecoaching voor thema’s en expertise.

Lokatie & Meetingpoint

Mijn favoriete lokatie voor wandelcoaching is bij de duiningang Bleek & Berg bij de Bloemendaalse Hockeyvelden. Men kan hier gratis of betaald (bewaakt) parkeren en ook de fiets gemakkelijk stallen. Het adres is Bergweg 1, 2061 KB Bloemendaal.

Het meetingpoint is het laatste parkeerterrein (Je kan je auto ook eerder bij de scouting of voor de begraafplaats parkeren). Op dit laatste parkeerterrein, vlak naast de duiningang bij Bleek & Berg, staan bankjes (meteen rechts en aan de overzijde). Daar kunnen we afspreken.

Tarieven Wandelcoaching

Een wandelsessie kost 59 euro inc btw voor ongeveer 1,5 uur.

Bring a friend & split de kosten

Als je iemand meeneemt en dus met z’n tweetjes meedoet met de wandelcoaching, kan je de kosten delen. Zo betaalt ieder 29,50 euro inclusief btw voor ongeveer 1,5 uur.

Groepswandelcoaching

Ben je met een groep? Of zou je willen aansluiten bij een groep? Dan kost het 25 euro per persoon en nemen we 2 uur de tijd. Maximale groepsgrootte is vijf personen.