Online Cursus Omgaan met Angst, Stress en Paniek door Maarten Amesz.

Met deze cursus leer je hoe je door de golven van angst, stress en paniek heen kan komen. In deel één leren we een gemakkelijk te onthouden basisformule. Daarna verdiepen we in deel twee deze formule en passen we het specifiek toe. Hierbij leren we tal van oefeningen om de paniek, angst en stress aan te kunnen. In deel drie leren we hoe we onze eigen formule kunnen maken.

Als je last hebt van (ernstige) lichamelijke en/of psychische klachten, raadpleeg dan eerst je huisarts voor dat je deze cursus doet. Het volgen van deze cursus is op eigen risico. Lees ook eerst de disclaimer en waarschuwing voor je deze cursus doet.

Lees ook 85 dingen die je kunt doen bij angst, stress en paniek. Je kan daarmee zelf kijken wat eventueel werkt voor je.

Coaching bij Angst, Stress en Paniek

Ben je op zoek naar hulp? Laat je coachen! Samen zoeken we uit wat er aan de hand is en wat we er aan kunnen doen. Ik coach met name via telefoon. Het geeft een goede concentratie en je kan het vanuit je eigen, veilige omgeving doen. Je kan het daarbij makkelijk inplannen in je dagelijks leven. Ook kunnen we ook een wandelcoachingsessie doen in de duinen bij Haarlem.

App Maarten voor Info

App of stuur een mail naar maartenamesz@gmail.com. (Maarten) De intake doen we via de mail of whatsapp, dus stel gerust vragen. Daarna maken we een belafspraak. Het eerste gesprek is slechts 15 euro!

Tarieven

Telefonische coaching:
-Gratis Intake via app of mail
-49 euro inclusief btw per gesprek van 1 a 1,5 uur.
-Maandkaart: 165 euro per maand inclusief btw (41,25 euro per gesprek). Zie maandkaart hieronder.

Wandelcoaching Haarlem
-Gratis intake via app of mail
-59 euro inclusief btw per wandeling
-Bring a friend & split de kosten. 29,50 euro pp inclusief btw.
-Kleine groepjes tot 5 personen. 25 euro pp inclusief btw.

Maandkaart

Als je iedere week wil bellen kan je ook een maandkaart nemen voor 165 euro inclusief btw. Hiermee kan je dan 4 keer bellen in die maand. Dat komt neer op 41,25 per gesprek inclusief btw. Als je in die maand nog vaker wil bellen dan 4 keer, dan kost ieder extra gesprek ook slechts 41,25 euro inclusief btw. Red je het een keertje niet en kom je maar op 3x bellen per maand, dan stort ik de 41,25 van het vierde gesprek terug. De maandkaart moet je vooraf aanschaffen en gaat in bij je eerste gesprek. Als je dus bijvoorbeeld op 12 maart de eerste keer belt, dan kan je vier keer bellen tot 12 april.