Rust, Ruimte, Ontspanning, Stilte, Niets doen & Loslaten.

Als je altijd maar door gaat, kan je op den duur het leven gaan missen. Je mist eigenlijk jezelf, omdat je altijd maar in dienst staat van dat wat je doet. Dan is het tijd om de rust en ruimte te vinden om te kunnen ontspannen. Dit kan een lastig punt zijn, met name als je stressvolle tijden achter de rug hebt. Er zijn tal van manieren waarop je dit weer terug kunt vinden.

Leren niets doen
Niets doen is heerlijk. Eindelijk eens helemaal mogen bijkomen en zorgeloos mogen ontspannen?! Het is helaas niet eenvoudig. Toch kan je het leren, al is het maar voor vijf minuten.

Rust, Ruimte & Ontspanning vinden
In rust en ruimte kan het leven goed gedijen. Alle facetten van wie en wat je bent laten hun gezicht zien en mogen daarna loslaten. Dit geeft een ontspanning van ongekende proportie. Je vindt diepe rust, aard totaal in bestaan en kan iedere spanning loslaten.

Leren loslaten
Houvast is heel normaal. Soms hou je echter dingen vast die niet nodig en zelfs niet wenselijk zijn. Dan moet je leren dit los te laten. Hoe doe je dat?

Stilte leren vinden & Met stilte werken
In stilte komen delen van jezelf omhoog die zich schuil houden. Je kan zo eindelijk een de diepere lagen van jezelf laten zijn en leren kennen.

Coaching over deze onderwerpen

Spreken deze onderwerpen je aan? Of heb je vragen over aanverwante onderwerpen? App of stuur een mail naar maartenamesz@gmail.com (Maarten). We maken vervolgens een belafspraak. Het eerste gesprek is slechts 15 euro!

App Maarten voor Info

Ik coach met name via telefoon. Het geeft een goede concentratie en je kan het vanuit je eigen, veilige omgeving doen. Je kan het daarbij makkelijk inplannen in je dagelijks leven. Ook kunnen we ook een wandelcoachingsessie doen in de duinen bij Haarlem.

Tarieven

Telefonische coaching:
-Even kort bellen? Speciaal tarief voor 20 a 30 minuten bellen (kan al wonderen doen) voor 27,50 euro inclusief btw.
-Gratis Intake via app of mail
-Eerste gesprek 15 euro inclusief btw
-49 euro inclusief btw per gesprek van 1 a 1,5 uur.
-Maandkaart: 165 euro per maand inclusief btw (41,25 euro per gesprek). Zie maandkaart hieronder.

Wandelcoaching Haarlem
-Gratis intake via app of mail
-59 euro inclusief btw per wandeling
-Bring a friend & split de kosten. 29,50 euro pp inclusief btw.
-Kleine groepjes tot 5 personen. 25 euro pp inclusief btw.

Maandkaart

Als je iedere week wil bellen kan je ook een maandkaart nemen voor 165 euro inclusief btw. Hiermee kan je dan 4 keer bellen in die maand. Dat komt neer op 41,25 per gesprek inclusief btw. Als je in die maand nog vaker wil bellen dan 4 keer, dan kost ieder extra gesprek ook slechts 41,25 euro inclusief btw. Red je het een keertje niet en kom je maar op 3x bellen per maand, dan stort ik de 41,25 van het vierde gesprek terug. De maandkaart moet je vooraf aanschaffen en gaat in bij je eerste gesprek. Als je dus bijvoorbeeld op 12 maart de eerste keer belt, dan kan je vier keer bellen tot 12 april.