Rust, Ruimte & Ontspanning vinden

Altijd maar door gaan is voor niemand goed, zeker als je eens echt wil genieten van het leven. Het volle besef van het bestaan komt pas in rust. Dat komt doordat de zoekende en bezige geest selectief te werk gaat en daarmee de meeste dingen wegduwt. Als je ruimte creƫert voor de waarneming van alles om je heen, ontstaat er een heel rijk en tastbare realiteit. Je leeft dan echt, in plaats van in een wereld die jij telkens maakt en nastreeft. Er is overigens niks mis met bezigheid en dingen nastreven. Het moet alleen niet de wereld om ons heen vervangen.

In rust en ruimte kan ontspanning vanzelf ontstaan, maar vaak moet je dit nog even een zetje geven. Dit kan je verkrijgen door overgave aan alles om je heen. Je verlangt dan even niks meer van de wereld. Je laat de wereld even zijn wat het is. Je geeft je daarmee ook over aan jezelf. Zo krijg je precies contact met hoe je je nu voelt. Spanning kan daarmee tevoorschijn komen en precies daardoor ook ontspannen. Het laat los.

Coaching & Contact

Heb je wat hulp nodig met het vinden van rust, ruimte en ontspanning? App of stuur een mail naar maartenamesz@gmail.com. (Maarten) De intake doen we via de mail of whatsapp, dus stel gerust vragen. Daarna maken we een belafspraak.

App Maarten voor Info