Stoppen met Roken

Drie serieuze pogingen heeft het me gekost om te stoppen met roken. Ik rookte zo’n één a anderhalf pakje per dag. Bij de derde poging viel het kwartje en wist ik hoe ik het moest doen. En het lukte. Al 16 jaar rook ik niet meer en ik ben er heel erg blij mee. Ook drink nauwelijks nog alcohol, iets dat nu zo’n zeven jaar het geval is.

Met roken kan je het beste helemaal stoppen. Minderen is alleen voor hen weggelegd die überhaupt niet zo veel met roken bezig zijn of een ijzeren discipline hebben. Voor de rest van ons: helemaal stoppen werkt het beste.

Coaching & Contact

Heb je hulp nodig bij het stoppen met roken? Ik help je graag. Sociale steun is één van de pijlers van het stoppen-met-roken-beleid, dus coaching kan je deze extra steun goed geven. Ook houdt roken verband met tal van persoonlijke issues, dus het is goed om daar over te praten. Het vermindert de neiging te willen roken een geeft bovendien lucht aan je leven.

App Maarten voor Info

App of stuur een mail naar maartenamesz@gmail.com. (Maarten) De intake doen we via de mail of whatsapp, dus stel gerust vragen. Daarna maken we een belafspraak.