Stress & Angst Coaching Haarlem

Bij Sportschool Rassport in Haarlem Noord (voormalig sportschool Nijhoff) kan je terecht voor coaching omtrent stress, angst, paniek en spanning bij stress- & angstcoach Maarten Amesz. Om de stress en angst te reduceren gaan we wandelen vanaf de sportschool door de heerlijk ruimte straten van de bomenbuurt in Haarlem noord. Het bewegen, rusten en praten werkt op zichzelf al stress reducerend en geeft daarbij ruimte om de oorzaken van de stress, angst, paniek en spanning te achterhalen.

Aan het einde drinken we een kopje thee of koffie bij de sportschool, eventueel in de prachtige, grote achtertuin. Op de sportschool kunnen we gebruik maken van het toilet, zowel voor als na de wandelcoaching. Op verzoek is coaching op locatie van de sportschool ook mogelijk, met name in het weekend in de middag. De wandelcoaching duurt ongeveer een uur tot vijf kwartier en kost 59 euro inclusief btw. Voor coaching binnen in de sportschool is het tarief 65 euro inclusief btw.

Adres Sportschool Rassport:
Pijnboomstraat 53, 2023 VN Haarlem. Google Maps Link.

Wil je liever in jouw eigen buurt in Haarlem wandelen? Dat kan ook. Laat dit vooral weten via de app op mail.

We kunnen ook in de duinen bij Haarlem afspreken, bij duiningang Bleek & Berg. Lees hier meer over bij Wandelcoaching Haarlem.

Je kan ook telefonisch coachen. App of mail om een belafspraak te maken. Het eerste gesprek kost slechts 15 euro. Voor 20 a 30 minuten is het 27,50 euro inc btw en voor 1 a 1,5 uur bellen kost het 49 euro inc btw. Kijk bij contact voor alle informatie.

App Maarten voor Info

Voor het inplannen van een (wandel)coachingsessie kan je appen of mailen naar maartenamesz@gmail.com (Maarten).