Zijnscoaching Haarlem

Bij Sportschool Rassport in Haarlem Noord (voormalig sportschool Nijhoff) kan je terecht voor zijnscoaching bij zijnscoach Maarten Amesz. We starten bij de basis van er gewoon zijn. We verkennen of dat mogelijk is, hoe dat voelt, en in welke vorm je dat prettig vindt. Kan je er zijn? Mag je er zijn? Is het leven (ook) goed genoeg als je er eventjes gewoon bent? We leren het zijn te vinden als bron en basis die je altijd kan aanspreken. Het is een fijne plek waar je altijd naar toe kan gaan, ook als het leven even tegen zit.

De zijnscoaching is in de vorm van wandelcoaching vanaf Sportschool Rassport door de heerlijk ruime straten rondom van de bomenbuurt in Haarlem Noord wandelen. Aan het einde drinken we een kopje thee of koffie bij de sportschool, eventueel in de prachtige, grote achtertuin. Op de sportschool kunnen we gebruik maken van het toilet, zowel voor als na de wandelcoaching. Op verzoek is coaching op locatie van de sportschool ook mogelijk, met name in het weekend in de middag. De wandelcoaching duurt ongeveer een uur tot vijf kwartier en kost 59 euro inclusief btw. Voor coaching binnen in de sportschool is het tarief 65 euro inclusief btw.

Adres Sportschool Rassport:
Pijnboomstraat 53, 2023 VN Haarlem. Google Maps Link.

Wil je liever in jouw eigen buurt in Haarlem wandelen? Dat kan ook. Laat dit vooral weten via de app op mail.

We kunnen ook in de duinen bij Haarlem afspreken, bij duiningang Bleek & Berg. Lees hier meer over bij Wandelcoaching Haarlem.

Je kan ook telefonisch coachen. App of mail om een belafspraak te maken. Het eerste gesprek kost slechts 15 euro. Voor 20 a 30 minuten is het 27,50 euro inc btw en voor 1 a 1,5 uur bellen kost het 49 euro inc btw. Kijk bij contact voor alle informatie.

App Maarten voor Info

Voor het inplannen van een (wandel)coachingsessie kan je appen of mailen naar maartenamesz@gmail.com (Maarten).