Online Cursus “Er gewoon (leren) zijn”, door Maarten Amesz.

Er is niets fijners dan er gewoon mogen zijn. In alle openheid de ruimte mogen betreden, mogen voelen wat je voelt en in vrijheid het eigen bestaan ervaren, is een schoonheid op zich en geeft diepe vervulling en een gelukzalig gevoel. Je mag je eigen wereld betreden en de wereld om je heen. Het is de plek waar pure zingeving vanzelf plaats vindt, omdat je thuis bent in jezelf en in de wereld om je heen.

Het volgen van deze cursus is op eigen risico. Lees ook eerst de Algemene voorwaarden, Disclaimer en Waarschuwing voor je deze cursus doet.

In deze online cursus leren we tal van verschillende ingangen die dit besef kunnen triggeren. We starten met een veilige basis om daarna in deel één terug te keren naar onszelf. Hier vinden we een ontspannen vorm van er gewoon zijn. In deel twee verkennen we het sociale zijn, het er gewoon zijn met anderen. Je eigen zijn kunnen delen met anderen, is een aparte en bijzondere ervaring. Ook zien we hoe we dit sociale zijn kunnen blijven aanspreken als we nauwelijks iets kunnen delen met anderen. In deel drie nemen we de wegen naar het er gewoon zijn binnen verlichtingstraditie. We blijven hierin aards, al raken we voortdurend tal van onderwerpen aan die bijvoorbeeld ook in mindfulness, taoïsme, en boeddhisme besproken worden. Het laatste deel van de cursus richt zich meer op het therapeutische proces. Dit is met name geschikt voor als je sterke zijnsverboden- of zijnsproblemen ondervindt en al aan het onderzoeken bent. Het is een goede aanvulling op existentiële therapie of zijnsoriëntatie in therapeutische context.

Coaching bij “Er gewoon leren zijn”

Hoe neem je deel aan dit basisgevoel van er gewoon zijn? Hoe werkt het? Waar begin je? Als je meer wilt weten, vraag een coachingsgesprek aan via de app of via maartenamesz@gmail.com. (Maarten) We onderzoeken wat er gewoon zijn voor jou betekent, hoe je het verder kunt implementeren in je leven en hoe je er in kunt stappen.

App Maarten voor Info

App of stuur een mail naar maartenamesz@gmail.com. (Maarten) De intake doen we via de mail of whatsapp, dus stel gerust vragen. Daarna maken we een belafspraak. Het eerste gesprek is slechts 15 euro!

Telefonische coaching:
-Even kort bellen? Speciaal tarief voor 20 a 30 minuten bellen (kan al wonderen doen) voor 27,50 euro inclusief btw.
-Gratis Intake via app of mail
-Eerste gesprek 15 euro inclusief btw
-49 euro inclusief btw per gesprek van 1 a 1,5 uur.
-Maandkaart: 165 euro per maand inclusief btw (41,25 euro per gesprek). Zie maandkaart hieronder.

Wandelcoaching Haarlem
-Gratis intake via app of mail
-59 euro inclusief btw per wandeling
-Bring a friend & split de kosten. 29,50 euro pp inclusief btw.
-Kleine groepjes tot 5 personen. 25 euro pp inclusief btw.

Maandkaart

Als je iedere week wil bellen kan je ook een maandkaart nemen voor 165 euro inclusief btw. Hiermee kan je dan 4 keer bellen in die maand. Dat komt neer op 41,25 per gesprek inclusief btw. Als je in die maand nog vaker wil bellen dan 4 keer, dan kost ieder extra gesprek ook slechts 41,25 euro inclusief btw. Red je het een keertje niet en kom je maar op 3x bellen per maand, dan stort ik de 41,25 van het vierde gesprek terug. De maandkaart moet je vooraf aanschaffen en gaat in bij je eerste gesprek. Als je dus bijvoorbeeld op 12 maart de eerste keer belt, dan kan je vier keer bellen tot 12 april.